RAJOLES I CERÀMIQUES PINTADES A MÀ

Som un petit grup d'artesans compromesos en decorar, dibuixar i donar color a qualsevol volum de ceràmica, seguint la tècnica del Mètode Majòlica originària de la cultura persa, transmesa a les antigues comunitats d'Andalusia, Aragó, Catalunya i València com a principals punts d'elaboració .

Tot el procés està fet a mà i seguim els protocols i herència artesana de l'ofici.

Especialistes en decorar peces seguint els models històrics que anomenem Rèpliques, també vam gaudir creant comandes per encàrrec. Podeu accedir als nostres últims treballs en Encàrrecs especials.

Al llarg de de tots aquests anys hem adquirit infinitat de coneixements i seguint la voluntat artesana de transmetre el nostre ofici ens hem bolcat en la creació d'una Enciclopedia- Diccionari traduït en tres idiomes, amb l'objectiu transmetre aquest coneixement a generacions futuras.Pueden veure la nostra botiga-estudi a la secció Taller i Botiga de Barcelona, ​​en el cas que desitgin visitar-nos poseu-vos en contacte amb nosaltres.

 

  • Transport

    Transport gratuït a tota la península a partir de 150€.

  • 933 311 126

    Truca sense compromis

  • Formes de pagament

    Pot pagar amb paypal

el Taller

ceràmica artesanal

Petit taller de ceràmica artesanal, amb més de 30 anys de funcionament, situat a Barcelona. Dedicat a la producció i venda de rajoles tradicionals catalans dels segles XIII al XVIII, realitzades a mà mitjançant la tècnica de la majòlica.